SKILLS2GO

Mijn naam is Rob Kaspers. Na 11 jaar als Manager Technische Opleidingen te hebben gewerkt, ben ik voor mij zelf begonnen. Ik zag dat met professioneel communiceren veel valt te winnen. Het is een ambacht, zo niet een kunst. Het is mijn missie om mensen te helpen hun niveau van vaardigheden te vergroten. Wat ik zie is dat mensen hierdoor effectiever en succesvoller worden in hun vak en aangenamer in hun vel zitten.


Mijn grootste passie is medewerkers in de techniek en industrie te trainen in softskills, of medewerkers die daar zijdelings mee te maken hebben. Denk aan: accountmanagers, adviseurs, verkopers binnendienst, trainers, inspecteurs, enz.

Ik kan mijzelf typeren als een bruggenbouwer. 20 Jaar heb ik gewerkt als technisch adviseur, trainer en productontwikkelaar, waarbij ik de brug moest slaan tussen werkvloer en management, om veranderingen echt te laten werken. Nog steeds ben ik actief in het geven van advies en trainingen op het gebied van laagspanning (NEN 3140 en NEN 1010), middenspanning en hoogspanning (NEN 3840) en ben ik op dat vlak kennisdrager.

Daarnaast ben ik 11 jaar actief geweest als manager Opleidingen, waarbij ik leiding gaf aan technisch trainer/adviseurs. In die tijd heb ik mij zelf door opleiding, training en ervaring als trainer/coach in softskills kunnen ontwikkelen. Ook daar zat ik tussen directie en werkvloer in. Een plek, waar ik bruggen heb kunnen slaan.

Mijn persoonlijke missie is vakmensen te helpen zelfvertrouwen op te bouwen en hun vak blijvend op een hoger plan te brengen, zodat zij kunnen excelleren in hun vak. Ook bij belemmeringen, tegenslagen en bij snel veranderende omstandigheden.

In de overtuiging dat strategische plannen alleen werken als je ook nadenkt over de competenties van de medewerkers die nodig zijn om de plannen uit te voeren, werk ik graag met je mee om je organisatie blijvend te verbeteren. Ik kan je helpen de brug te slaan van strategie naar uitvoering.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op
Pagina delen:

Meer weten over je organisatie?

  • Doe de gratis Organisatiescan
  • Binnen 3 dagen uw rapportage in huis
Doe de scan!
Maak gebruik van onze expertise en profiteer van betere resultaten Neem contact op