Projecten

Projecten die ik heb uitgevoerd variëren van het geven van trainingen elektrische veiligheid (NEN 3140 en NEN 3840) en trainingen verkoop tot het werken aan vraagstukken die gaan over de vraag hoe je de slag maakt van formeel leren naar werkplekleren in de technische sector. Sommige projecten waren door overkoepelende organisaties georganiseerd: bijvoorbeeld het geven van een workshop over de verkoop van warmtepompen of zonnepanelen. Ik word regelmatig ingehuurd voor het uitvoeren van advieswerkzaamheden met betrekking tot elektrische bedrijfsvoering en installatievoorschriften (NEN 1010). Ook schrijf ik met regelmaat lesmateriaal voor technische trainingen, verkooptrainingen en trainingen in leidinggeven.

Ontwerpen en realiseren van de KEB leermodule voor TenneT

Van der Heide Opleidingen & Inspecties voert voor TenneT al jaren veiligheidstrainingen uit. Voor TenneT staat veilig werken met hoogspanning en laagspanning op één. Namens en in samenwerking met van der Heide Opleidingen & Inspecties heeft SKILLS2GO lesmateriaal ontwikkeld bestaande uit een werkboek en elearning, t.b.v. TenneT.

Bekijk project

Workshop DISC

Voor Plantencentrum Velden: een Workshop DISC gegeven. Doel: meer inzicht in jezelf en meer inzicht in je collega. Dat versterkt de onderlinge band en vergroot de effectiviteit in het samenwerken. Insteek: een sterk team geeft sterke resultaten.

Bekijk project

Training verkoop binnendienst

Voor van der Heide Opleidingen & Inspecties de training: "Succesvol verkopen" verzorgd voor de verkopers binnendienst. In deze training stond het stellen van open vragen centraal alsook het omgaan met bezwaren en klachten. Daarnaast was het nabellen van offertes een leerdoel.

Bekijk project

Schrijven van hoogspanningsexamens

Voor het Instituut voor Technische Vakexamens een 30 tal praktijkexamens geschreven voor medewerkers die aan en met hoogspanningsinstallaties werken (110 kV-380 kV). Deze examens zijn geschreven op basis van de Stipel PCE eindtermen.

Bekijk project
Maak gebruik van onze expertise en profiteer van betere resultaten Neem contact op