Trainingen

Het ontwikkelen van communicatievaardigheden vraagt veel oefening. Om die reden bestaan de trainingen van SKILLS2GO voor 80% uit het doen van simulaties die zijn afgestemd op de praktijk van de deelnemers. De periodes tussen de trainingsdagen worden gebruikt om het geleerde actief toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Verhoog het rendement van je investering

Als manager vervul je een belangrijke rol als coach. Door de rol van coach goed in te vullen, ben je als geen ander in staat verworven vaardigheden van medewerkers te helpen borgen en uit te bouwen. Daarmee verhoog je het rendement van de investering in de training. Om dit proces te ondersteunen kan ik (naast of in plaats van de training) individuele coachsessies op maat verzorgen.

Wil je zeker weten dat de training aansluit bij je leerdoelen? Mail of bel me dan, zodat ik naar passende mogelijkheden kan zoeken.

Klik op onderstaande trainingen voor meer informatie

Incompany trainingen

Incompany trainingen zijn volledig gericht op de vraagstukken en ambities van jouw organisatie en van de medewerkers. Deze trainingen worden volledig op maat gesneden. Incompany trainingen kunnen in jouw bedrijfspand plaatsvinden, maar het is ook het mogelijk om een locatie in de buurt te huren.

Open trainingen

In de agenda op deze website staan alle open trainingen vermeld. Reden om te kiezen voor een open training is dat je juist kennis wilt maken en leren met deelnemers van andere organisaties. Of je hebt gekozen voor een training, waarbij jij de enige deelnemer bent in de organisatie.

Past de datum of locatie niet? Mail of bel me, zodat ik een passende oplossing kan vinden.

Vragen over Incompany Trainingen?

Neem contact op
Pagina delen: